BootCamp voor Cystic Fibrosis

Volg een BootCamp training en steun het goede doel!! Freddy Haller gaat BootCamp trainingen geven tbv Cystic Fibrosis: fit worden, afvallen, conditie opbouwen en een goed doel steunen…….. Meld je aan met je vriendengroep, elftal, collega’s, familie of breiclub bij Freddy Haller voor slechts € 10,- pp ben je erbij.

 

bootcampBootcamp is een  les waarbij zowel de conditie als de kracht wordt verbeterd en alle soorten bewegingen en attributen kunnen worden gebruikt om de deelnemers conditioneel te “drillen”. Denk hierbij aan springen, push ups, sit-ups, kniebuigingen, gewichten tillen, elastieken trekken. Ook worden de stoot en traptechnieken gebruikt.

 

Er wordt geen choreografie aangeleerd, slechts het herhaaldelijk uitvoeren van bewegingen om de conditionele grenzen te verleggen. Conditionele oefeningen worden in een snel tempo afgewisseld met kracht oefeningen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van gewichten, stangen en elastieken.

 

Geschikt voor/ niet geschikt bootcamptraining
Geschikt voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren of gewicht wil verliezen. De les is niet geschikt voor mensen met gewrichtsklachten en zwangere vrouwen.

 

Effecten van de les

 

  • Vermindering gewicht en vetpercentage
  • Verbetering van de conditie
  • Verleggen van grenzen
  • Verbetering van het doorzettingsvermogen