Gert-Jan Helmink

Stan Bouman Photography Mijn naam is Gert-Jan Helmink,25 jaar oud en woon in Ulft.Ik werk als vertegenwoordiger voor Chiquita Banana Company te Gorinchem. Dagelijks bezoek ik Groente-speciaalzaken, supermarkten en groothandels die ons fruit verkopen. Ik vertegenwoordig het merk Chiquita richting deze klanten, daarbij help ik deze ondernemers om de beste omzet uit hun winkel te halen.In mijn vrije tijd beoefen ik voornamelijk duursporten, hardlopen en wielrennen. Ik vind het een kick om elke keer sneller en verder te gaan. Telkens de grenzen opzoeken en nieuwe uitdagingen aangaan. De 440km in 24uur is voor mij een nieuwe uitdaging die ik graag met beide handen wil aanpakken. Doordat ik het uiterste uit mijn lichaam wil halen, moet mijn lichaam topfit zijn. Ik weet hoe belangrijk het is om goed te trainen,gezond te eten en voldoende rust te nemen.Voor CF-patienten is het elke dag een strijd om normaal te functioneren. Het hele leven van de patient en zijn familie staat in teken van deze ziekte. Vaak is een dag normaal functioneren al een grens te ver en een onmogelijke uitdaging. Mijn doel is om Hajon te helpen de grenzen van zijn lichaam te verleggen. Ik weet zeker dat die grens door de bijdrage van dit team verder ligt, dan iedereen vooraf had gedacht.