Herman Terbeek

Stan Bouman Photography

Ik ben Herman Terbeek, net 58 geworden, daardoor de oudste van het team, en fietsen is mijn grootste hobby. Nu nog met snor, en als deze genoeg geld opbrengt gaat die er na 30 jaar, op 14 juni aanstaande,af. Streefbedrag is € 1000,00. Getrouwd met Ria en we hebben twee kinderen Thiis en Richelle. Inmiddels vier want de vriendin en vriend tellen uiteraard mee. Ze wonen alweer heel wat jaartjes zelfstandig. Ik werk bij Woningstichting Bergh in `s- Heerenberg.

Enkele van de vele tochten (de mooiste) die ik al eens gefietst heb zijn; Bergh in het zadel, de Elfstedentocht, 3* Meghelen ( gelderland,limburg en belgië) retour, Limburg Mooiste. Op dit moment zijn we hard aan het trainen met het team Balance. Met de doelstelling om een hecht team te formeren dat elkaar onder alle omstandigheden respecteert en helpt. En altijd vertrekt met de doelstelling “Samen uit, Samen thuis”.

Ik doe mee voor Hajon en uiteraard ook voor zijn familieleden, die we zeker niet mogen vergeten! Ook voor andere mensen die aan deze ziekte lijden en uiteraard ook om geld te verzamelen om te zorgen dat het onderzoek naar Cystic Fibrosis door kan gaan. Zodat er in de nabije toekomst mensen kunnen genezen van deze ziekte. En hopelijk komt het geneesmiddel ook nog op tijd voor Hajon. Hiervoor wil ik me het snot voor de ogen fietsen, zoals als ze in de wielerwereld zeggen, als iemand zich volledig voor iets inzet.