Inge Weijers – Fisser

Stan Bouman Photography

Mijn naam is Inge Weijers-Fisser, ik ben 42 jaar, getrouwd met Mark en moeder van Teun (11) en Kees (8).

Sporten  is altijd al mijn grootste hobby geweest, ik geniet  er iedere dag van dat mijn hobby mijn werk is geworden. Bij Ketelaar Sport ben ik instructrice voor groepslessen en werkzaam in de administratie.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om leuke dingen te doen met familie en vrienden. Ik ga graag hardlopen, fietsen, naar de sauna, wandelen, uit eten en shoppen.

Soms ben ik verbaasd als ik zie wat een gezond lijf maar ook een ‘minder fit’ lijf allemaal aankan. Ik vind het mooi om te zien dat mensen hun best doen om  fitter en sterker  te worden, uitdagingen aangaan en over hun eigen grens gaan. Je hebt maar 1 lijf dus ‘work for it’!

Ook Hajon gaat iedere dag weer die uitdaging aan om zijn lijf sterk te houden, hij heeft eigenlijk geen andere keus.. CFChamps is voor hem en voor het hele team een enorme uitdaging .…en voor Hajon niet alleen lichamelijk…….We zijn al hard aan het trainen en doen ons best om heel veel geld in te zamelen voor Cystic Fibrosis. Want dat is waar het om draait, geld inzamelen voor onderzoek dat levens kan redden! Hier zet ik me heel graag voor de volle 100 procent voor in, voor Hajon en alle andere CF-ers.

 

To sacrifice, but knowing to survive!