Karin van Arragon – Fisser

Stan Bouman Photography

Ik ben Karin van Arragon-Fisser, 47 jaar, getrouwd met Freek. Samen hebben wij 3 kinderen, Lisa (19) Merijn(15) en Julia(13). Werkzaam als verpleegkundige bij thuiszorgorganisatie Sensire. Ik hou van lezen, mandala tekenen, fietsen, wandelen, mijn familie en vrienden.

Toen ik hoorde van de 440 km fietsen, heb ik geen moment geaarzeld om mee te doen. Voor Hajon, die ik beter heb leren kennen, tijdens begeleid trainen met fysiotherapeuten. Wij zaten allebei in een fase van herstel, opbouwen van conditie en sterker worden. Hajon voor deelname aan een triathlon en ik na een grote operatie tgv een ernstige ziekte.

De wil, de kracht , het doorzettingsvermogen om een doel te bereiken is enorm sterk aanwezig, je wilt beter worden. Ondanks CF is Hajon een doorzetter, vol kracht en energie. Verbazingwekkend hoe sterk een mens kan zijn!

Daarom fiets ik mee, samen met  team Balance voor een mooi mens en voor alle CF patiënten, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar medicatie en behandeling en samen een sportieve prestatie neer te zetten.