Monic Weijers

Stan Bouman Photography

Ik ben Monic Weijers, 45 jaar en woonachtig in Gendringen. Ik werk al 25 bij een Groothandel in Sanitair & CV op afdeling verkoop.

In mijn vrije tijd ben ik heel graag creatief met mijn handen bezig, wandel ik graag met mijn hond en breng ik de nodige uurtjes door in de sportschool. Met mooi weer stap ik op de racefiets, tot nu toe nog veel te weinig. Daar komt nu vast verandering in want we stappen gezamenlijk op de fiets voor Hajon met een hele groep fijne mensen.

Ik heb Hajon leren kennen op de sportschool, niet wetende dat hij lijdt aan de vreselijke ziekte CF. In mijn ogen zie ik alleen maar een vrolijk en zeer sportief persoon die dagelijks op de sportschool aanwezig is. Nu weet ik inmiddels ook waarom…….

Ik wil, om mee te fietsen met de CF Champs, het onderzoek steunen voor betere behandeling en nieuwe medicijnen voor mensen met CF maar vooral……….. om een voorbeeld te nemen aan Hajon! Een prachtig mooi mens die alles uit het leven haalt wat eruit te halen valt! Zo mooi en zo bijzonder!

Wij gaan als “Balance”-team gezamenlijk de strijd aan. Dit is voor iedereen anders en iedereen vult dit op zijn/haar eigen manier in.