Tom Overdijk

Stan Bouman Photography

Ik ben Tom Overdijk, geboren op 21 juni 1958 te Leiden. Na de Havo ben ik in de tandtechniek gaan werken en heb de 4 jarige opleiding in Utrecht afgerond. Nadat ik het vak allround beheerste heb ik mij in 1988 zelfstandig gemaakt en jaren lang een tandtechnisch laboratorium gehad in Doetinchem en Zeddam. Op 39 jarige leeftijd ben ik begonnen aan  een nieuwe 3 jarige opleiding voor Tandprotheticus aan de Hoge School in Utrecht. Sinds 2001 ben ik met veel plezier werkzaam  in mijn eigen praktijk te ‘s- Heerenberg.

Naast mijn beroep ben ik privé ook zeer creatief.  In Oostenrijk heb ik de houtsnijkunst geleerd, ik bouw graag oude modelschepen aan de hand van bouwtekeningen, vindt het heerlijk om in de tuin te werken en ik speel golf omdat dit iedere keer weer een nieuwe uitdaging is. Sinds een jaar ben ik zeer actief op de sportschool, wat mij zeer veel geeft,  want hierdoor heb ik fantastische mensen leren kennen.

CF Champs, een uitdaging die voor mij zeker een hoogtepunt in mijn leven zal worden, waarbij ik later zeggen kan ” ik was erbij” samen met ons TEAM.

We doen dit voor Cystic Fibrosis maar zeer zeker voor Hajon en zijn familie, die een groot voorbeeld zijn voor veel mensen die niet beseffen hoe goed het ze werkelijk hebben.